Soft Skills – Boardroom Dynamics Fundamentals


Voor Wie

Het leerprogramma Boardroom Dynamics Fundamentals is bedoeld voor professionals die gestructureerd inzicht & invloed willen krijgen binnen Boardrooms en Executive teams.  We maken de geschreven en vooral ongeschreven spelregels inzichtelijk. Dit leerprogramma biedt nieuwe inzichten en direct toepasbare technieken.

In dit leerprogramma staan de dagelijkse praktijk en de vraagstukken van morgen en vandaag centraal, gebaseerd op de groeifilosofie van leren met en van elkaar. Aanvullend verfijnen we o.a. uw soft skills en communicatie- technieken om op het juiste niveau een diplomaat met een zakelijke missie te zijn.

Het voeren van gestructureerde waardevolle dialogen zorgt voor vele beïnvloedingskansen en wederzijds begrip voor elkaars meningen & overtuigingen. Beïnvloeden is vooral respectvol luisteren, scherp analyseren en reflecteren op toekomstige dilemma’s en vraagstukken.

Topbestuurders zijn verantwoordelijk voor richtingbepalend onderzoek & besluitvormingsprocessen op basis van betrouwbare data, kennis en inzichten. Tevens zijn ze verantwoordelijk voor het voorkomen van discontinuïteit.

De sociale context van ‘professionele twijfel naar professionele zekerheid’ is integraal onderdeel van het bekende besluitvormingsproces: beeldvorming, oordeelsvorming en besluitvorming.

In veel besluitvormingsprocessen worden in- en externe kritische professionele gesprekspartners gevraagd om groepsdenken en tunnelvisie te vermijden. De kunst van het juist oordelen is afhankelijk van de mix van rationele en niet-rationele gezichtspunten.

Een professionele, authentieke en emotioneel betrokken gesprekspartner met een heldere visie is altijd schaars en gewild. We leren je om te performen, soepel en effectief, op het juiste niveau!

Met moed en zelfvertrouwen kunnen pieken op het juiste moment is het doel.

Locatie:

Residentieel in Bilthoven

Programmaduur:

Totaal 32 uur, verdeeld over 4 zaterdagen.

Groepsomvang:

Wij hanteren een groepsomvang van maximaal 6 deelnemers per training.

Fee:

De investering voor de training Boardroom Dynamics Fundamentals is € 2995,= per persoon, inclusief BTW.


  Boardroom Dynamics Fundamentals

  Naam*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon*

  E-mail*

   

  *Verplicht

  Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten van opdrachtgever aan Zarian ICM.