|

Zarian Business Academy

image_pdfimage_print

 

We stimuleren, inspireren en brengen mensen met de meest uiteenlopende achtergronden, werkervaring en ambities samen om kennis en ideeën uit te wisselen in een sfeer van openheid en wederzijds respect.

Zarian Business Academy creëert een leeromgeving die stimulerend, veeleisend en plezierig is!

Storytelling en Visualisatie

Onze inspirerende trainers met een sterke visie verbinden alle leerprogramma elementen via een verhaallijn.

Verhalen en beelden zijn een krachtig en effectief communicatiemiddel, het zorgt voor verbinding met jezelf, met de ander en met de wereld. Verhalen en beelden zorgen voor een reis naar binnen, naar motieven, drijfveren, passie en bezieling.

In onze trainingen verbinden we onze inzichten, kennis en ervaringen met behulp van storytelling en visualisatie technieken.  Storytelling en visualisatie is de grondvorm waarin mensen van nature communiceren. Verhalen vertellen en visualisatie is de oudste en meest natuurlijke vorm van menselijke communicatie.

Storytelling en visualisatie is de beste manier om complexe informatie op een comfortabele wijze over te brengen zodat het wordt onthouden en reproduceerbaar is.

Leerpodium

We bieden een leerpodium voor professionals die zich richten op de sociale impact van de 4e Industriële Revolutie. De transitie naar een wereld met o.a. kunstmatige intelligentie, robotica en nanotechnologie. Professionals die hun vaardighedenpakket snel aanpassen zullen de sturing geven aan deze revolutie.

Portfolio Zarian Business Academy

Globalisering en wereldwijde concurrentie dwingen organisaties om onderscheidend te zijn.

We hanteren het uitgangspunt dat het onderscheidend vermogen van organisaties wordt bepaald door het intellectuele kapitaal. In onze portfolio staat persoonlijke vorming en leiderschapsontwikkeling centraal. We bieden intensieve leerprogramma’s met een dynamische leerervaring. De nieuwste technieken en inzichten komen uitgebreid aan bod.

Onze leerprogramma’s zijn ontworpen en bedoeld voor professionals die hun kennis willen verbreden, hun vaardigheden willen versterken en hun onderscheidingsvermogen willen optimaliseren.

We actualiseren onze programma’s met een hoge frequentie om ons onderscheidend vermogen te maximaliseren.

 

Op maat ontwikkelde trainingsprogramma’s

U kunt ons inschakelen voor intensieve professionele leerprogramma’s op maat.

Elk incompany leerprogramma is toegesneden op uw vraag en situatie. Uw wensen wat betreft inhoud en casuïstiek vormen altijd ons uitgangspunt.

Onze resultaatgerichte aanpak leidt tot een optimale Return On Education voor zowel deelnemer als organisatie.