|

Zarian Corporate Advisors

image_pdfimage_print

Zarian Corporate Advisors is een toonaangevend en onafhankelijk MKB adviesboutique.
Als trusted advisor helpen we eigenaren / aandeelhouders, toezichthouders, bestuurders, directies en managementleden bij complexe ondernemingsvraagstukken.

Onze filosofie is het behalen van resultaat

Zarian Corporate Advisors helpt haar cliënten om onderscheidende waarden te creëren. Wij brengen risico’s in kaart en kijken hoe u het beste uw kansen kunt benutten. Samen met onze cliënten ontwikkelen wij realistische en werkbare strategieën die passen bij de specifieke behoefte om de discontinuïteit te voorkomen. 

Onze relaties met cliënten zijn gebaseerd op partnerschap, continuïteit, discretie en wederzijds vertrouwen. Onze cliënten kennen de kracht en de waarde van een gevalideerd, realistisch en werkbaar strategisch plan.

Alle opdrachten worden gekarakteriseerd door het onderhouden of creëren van een lange-termijn cliëntrelatie.

Onze expertisedomeinen

Transities & Verandermacht

  • Transities worden breed opgevat als ingrijpende maatschappelijke veranderingsprocessen met sociale, culturele, politieke, economische en technologische dimensies. We helpen onze cliënten met het (her)inrichten en besturen van hun kennisintensieve organisatie. We zorgen voor verandermacht: tijdig reageren op ingrijpende maatschappelijke veranderingsprocessen om discontinuïteit te voorkomen

Hoog renderende verdienmodellen

  • We combineren integraal risicomanagement met dynamische (hoogrenderende) innovatieve verdienmodellen waardoor onze cliënten beter in staat zijn hun doelstellingen te halen: ‘lineair denken is nutteloos in een niet-lineaire wereld’

Teamontwikkeling, teamoptimalisatie & talentontplooiing

  • We optimaliseren kennis & vaardigheden t.b.v. de uitvoering van uw gemeenschappelijke strategie
  • We creëren teamdynamiek om uw strategie om te zetten in een renderende actie
  • We leveren persoonlijke instrumenten om (nog) slimmer, creatiever, doelgerichter en succesvoller te worden